Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Νέα νίκη για την ομάδα μας

 Νικηφόρο ήταν το αποτέλεσμα για τον ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς με αντίπαλο την ομάδα της Μεγάρχης σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 2-1.
 Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Άγιαξ ήταν για άλλη μια φορά ο....


Γιάννης Καλτσούδας, ο οποίος σημείωσε κ τα δύο τέρματα της ομάδας, ένα σε κάθε ημήχρονο. Το πρώτο γκολ για την Ασπροκκλησιά μπήκε στο δεύτερο λεπτό του αγώνα με κοντινό πλασέ. Στην συνέχεια το παιχνιδιού κ μέχρι το τέλος του πρώτου ημηχρόνου, η Ασπροκκλησιά έχασε σημαντικές ευκειρίες να βάλει και άλλα γκολ με σημαντικότερες αυτές των Μπαλαούρα Ζ., Ζαχαράκη και Καλτσούδα.
 Στο 55' του αγώνα, η ομάδα της Μεγάρχης έκανε το 1-1 ύστερα απο κόρνερ και κοντινό σουτ του Τόλια.
 Το νικητήριο γκολ της Ασπροκκλησιάς πετυχε στο 80 ο Καλτσούδας ύστερα απο πολυ καλή προσπάθεια και ασίστ του Π. Ντάνα.
 Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, ο τερματοφύλακας της Μεχάρχης, Παπαγεωργίου Κ. κινήθηκε πος τον βόηθο του διαιτητή και τον απώθησε ρίχνοντας τον στο έδαφος, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα και να διακοπεί ο αγώνας για 2 λεπτά μέχρι να μπορέσει ο επόπτης να συνεχίσει.

Η σύνθεσεις των ομάδων:
ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑ: Τριμίντζιος Β., Μόκας, Μπέλος (Ζιώγας Μ.), Γκαρακγάνης, Τριμίντζιος Α., Μπαλαούρας Λ., Ζαχαράκης (Γκουρουμάνος), Μπαλούρας Ζ., Καλτσούδας, Παπαγεωργόπουλος (Ντάνας), Κοτσίρας.
ΜΕΓΑΡΧΗ: Παπαγεωργίου, Καραδήμας, Καπερώνης Σ., Καπερώνης Β., Σακκας, Τόλιας Κ., Τόλιας Ι., Σκρέκας Θ., Σκρέκας Κ., Ντούμας, Καπλάνης

1 σχόλιο: