Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Με το σήμα του ΑΓΙΑΞ στο στήθος έτρεξε στον Μαραθώνιο ο Γιώργος Μπαλαούρας.

Στον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας πήρε μέρος ο Ασπροκκλησιώτης Γιώργος Μπαλαούρας την Κυριακή 13-11-2016 κατορθώνοντας να τρέξει τα 42.195 μέτρα σε 5:41':10". 

 
Ο Γιώργος όπως μας είπε, ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και μέχρι τα μισά, στα 21,50 χιλιόμετρα είχε χρόνο 2:21':00" αλλά μετά την στάση του για ανεφοδιασμό, η κούραση του βάρυνε τα πόδια ενώ πρόβλημα του δημιούργησαν και οι κράμπες και έτσι χρειάστηκε να κάνει στάσεις και να μείνει πίσω στον χρόνο του. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν σκέφτηκε να τα παρατήσει, θα τερμάτιζε σίγουρα όπως μας είπε, παρόλα αυτά θα ήθελε να έχει καλύτερο χρόνο.

 
Για τον Γιώργο ήταν η έβδομη συνεχόμενη συμμετοχή στον πολύ δύσκολο αυτόν αγώνα και σε σχέση με πέρσι κατέβασε τον χρόνο του κατά 1':10". Μάλιστα, κάθε χρόνο κατεβάζει τον χρόνο του και ο μεγάλος του στόχος παραμένει να τερματίσει σε λιγότερο από 5 ώρες. Φέτος δεν τα κατάφερε, όμως ο στόχος παραμένει ανοιχτός για του χρόνου. 
 Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η φανέλα του Γιώργου έχει πολλούς χορηγούς αλλά και το σήμα του ΑΓΙΑΞ στο στήθος! Το σήμα της ομάδας μας, ήταν υπόσχεσή του πως θα έμπαινε στην φανέλα του ενώ για τους χορηγούς, σε ερώτηση φίλης του "γιατί έχεις τόσα σήματα, είναι χορηγίες;" απαντάει πως αυτοί είναι χορηγοί της καρδιάς, μπορεί όμως να βάλει και χορηγούς επί πληρωμή αν ενδιαφέρεται κάποιος...

 Στο πίσω μέρος της φανέλας με την οποία αγωνίστηκε, αναγράφονται τα λόγια του Γρηγορίου Λαμπράκη ο οποίος έτρεχε για την Ειρήνη του Λαού..
 Δείτε το φωτογραφικό υλικό που μας έστειλε ο Γιώργος Μπαλαούρας από τον Κλασικό Μαραθώνιο:




















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου