Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δεν κατεβαίνει στο φετινό πρωτάθλημα και υποβιβάζεται ο ΑΓΙΑΞ!!

 Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, η ομάδα μας δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής και επομένως θα αποβληθεί από αυτό και θα υποβιβαστεί στην κατώτερη κατηγορία. Ο λόγος που πάρθηκε η απόφαση αυτήν έχει να κάνει με την απόφαση της ΕΠΣ Τρικάλων να τοποθετήσει τον ΑΓΙΑΞ στον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία του. Συνέπεια αυτού θα είχε να μην μπορεί να αγωνιστεί η ομάδα σε κανένα παιχνίδι στην φυσική της έδρα, στο δημοτικό γήπεδο Ασπροκκλησιάς.




 Να θυμίσουμε πως η ομάδα πέρσι συνεργάστηκε με τον ΑΟ Τρίκαλα και τους παράγοντες του ερασιτέχνη, οι οποίοι στελέχωσαν το ρόστερ με παιδιά από τις ακαδημίες και έτρεξαν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής. Η ίδια πρόθεση υπήρχε και για φέτος από τις δύο πλευρές, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις δείχνει να ναυαγεί η συνεργασία. 
 Αξίζει να τονίσουμε πως από την πλευρά του ΑΓΙΑΞ δεν υπάρχει κανένα παράπονο προς τον ερασιτέχνη ΑΟΤ, τον οποίο ευχαριστεί για την περσινή συνεργασία τους και για το ενδιαφέρον που έδειξαν για να αναλάβουν την ομάδα μας και φέτος. Εξάλλου οι άνθρωποι του ερασιτέχνη ΑΟΤ όπως δήλωσαν, δεν είχαν κανένα πρόβλημα από την συνεργασία και επιθυμούσαν να γίνουν κάποια παιχνίδια στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς. όπως και έγιναν και την προηγούμενη σεζόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου